Bedrijven

Teamontwikkeling
WerkWaardig biedt aan bedrijven en organisaties teamontwikkeling aan. Deze wordt begeleid door Tom Ribbens en Gebi Rodenburg. Het doel van de teamontwikkeling is om het individuele bewustzijn en de kracht van de teamleden te versterken, de samenwerking te verbeteren en daardoor de gehele organisatie beter te laten functioneren. Er wordt gewerkt met de methodiek van WerkWaardig, die aandacht besteedt aan de 4 verschillende niveaus waar werk uit bestaat; droom, talent, functie en draak. Dit wordt gedaan op een speelse en creatieve manier, waarbij tegelijkertijd genoeg materiaal wordt aangedragen om van te leren.

Ervaring van een deelnemer aan de teamontwikkeling
Jullie komen zeer ervaren en professioneel over. Bijzonder aan jullie manier van werken is de openheid en ontspannen sfeer waar jullie ons in ontvangen. Er zijn kaders maar daarbinnen alle mogelijkheden om onze eigen invulling te geven. Opdrachten zijn helder en duidelijk. Middels jullie opdrachten zie je ook verdieping en jullie betrokkenheid naar ons. Vooral de groepsopdrachten (schilderen, gipsen handen maken) geven het gevoel dat we toch echt een team zijn ondanks dat we een solistische functie hebben. En geeft ook meteen een leuke afwisseling aan de dag. Ik vond het een hele fijne dag en had het idee dat we daar echt een team waren, geen onvertogen woord is gevallen, iedereen deed zijn best en er hing een ontspannen sfeer. Voor mij was dit de dag die het meest heeft opgeleverd. Het klooster en de prachtige omgeving stralen verder alle rust uit om met elkaar te werken. Lunches, koffie en thee ook altijd perfect verzorgd. Kortom complimenten voor jullie manier van werken.

Leidinggevenden
WerkWaardig begeleidt werknemers in een leidinggevende positie die op zoek zijn naar meer passie en gedrevenheid in hun werk. WerkWaardig heeft een methodiek ontwikkeld met een eigen, vernieuwende visie op leidinggeven.
Hierbij komen de volgende aspecten aan bod:

  • eigen intrinsieke motivatie
  • menselijke en maatschappelijke waarden
  • bewuste toekomstvisie op individueel, organisatie en samenlevingsniveau
  • gezonde balans tussen werk en priv√©
  • leidinggeven vanuit het bewustzijn van overvloed in plaats van tekort.

Bedrijven of leidinggevenden die interesse hebben in een begeleidingstraject van Werkwaardig kunnen contact opnemen voor een intakegesprek.