Voor wie is werkwaardig bedoeld?

Als je op zoek bent naar het werk dat werkelijk bij je past. Als je het verlangen hebt om te willen uitblinken in je werk. Als je wilt werken vanuit passie, vanuit je talent. Als je al een lange tijd op zoekt bent naar de meest geschikte vorm van werk. Als je dat werk wilt doen, dat zinvol is voor jou, maar ook voor de samenleving. Dan zou arbeidstraject WerkWaardig iets voor jou kunnen betekenen! 

individueel arbeidstraject
Eén van de vormen van WerkWaardig is een arbeidstraject. In zo'n traject word je begeleid naar een volgende, voor jou passende stap, in jouw werkcarrière. Deelname wordt meestal geregeld in samenwerking met een uitkerende instantie, zoals het UWV of Sociale Zaken. Zij vergoeden dan het traject. Ook is het mogelijk dat een bedrijf gebruik maakt van een arbeidstraject van WerkWaardig voor een werknemer die een traject nodig heeft op zoek naar een nieuwe vorm van werk binnen of buiten het bedrijf waar hij of zij werkt. Het traject wordt dan in samenspraak met het bedrijf en de werknemer vorm gegeven. Het bedrijf vergoedt dan ook het traject.

particulieren
Mocht het traject niet vergoed worden door een instantie of bedrijf, dan is het ook mogelijk om als particulier een traject te volgen bij WerkWaardig. Zo'n traject wordt in samenspraak met jou, dus op maat, vorm gegeven. De kosten worden per traject en afhankelijk van je inkomen bepaald. Een indicatie hiervoor zijn de volgende richtprijzen per gesprek van een uur. Is je bruto-maandinkomen lager dan 1000 euro, betaal je 35 euro. Onder een inkomen van 2000 euro, zijn de kosten 60 euro per gesprek. Boven de 2000 euro, kost een gesprek 80 euro.